Voks

Benedicte Kjær 

Neglesalon 

VOKSBEHANDLINGER 


Med 7 års erfaring som voksspecialist, er du i gode og trygge hænder hos Elise.


I salonen anvender jeg udelukkende voks af mærket LYCON for at sikre skånsomme og effektive behandlinger med lang holdbarhed. Jeg vil altid vejlede dig i efterpleje, så huden forbliver fin og blød længst muligt.


Før voksbehandling

Jeg anbefaler at man skrubber huden med en mild kropspeeling dagen forinden behandling. Dette fjerner døde hudceller og mindsker let tørhed og knækkede hår.


Under alle behandlinger vil din hud blive plejet både før påføring af voks og efterfølgende af plejende og rensende produkter, som sikrer et flot resultat.


Er man vant til at barbere sine hår af, kan en eventuel voksbehandling først finde sted min. 2 uger efter sidste barbering. Dvs. at hårene skal være 2-5 mm lange, før de kan vokses. Dette er kun gældende for hår på kroppen og ikke i ansigtet.


Vi udfører voksbehandlinger af hele kroppen og ansigt, og skulle man have nogle specielle ønsker, som ikke er nævnt i prislisten, er man velkommen til at kontakte salonen.

 


BRASILIANSK VOKSBEHANDLING


Ved en brasiliansk voksbehandling fjerner man al intimbehåring ved de nedre dele med skånsom og mild voks. Voksen er et af markedets bedste og mest effektive præparater til udførelse af hårfjerning på krop og ansigt. Hårene fjernes med roden, dvs. hele bikiniområdet, skamlæber og området, der strækker sig til ballerne – dog kan man vælge at beholde lidt foran, såsom en stribe eller trekant, eller få alt fjernet ved venusbjerget.


For at opnå det mest optimale resultat, anbefaler jeg at et interval på 3-4 uger mellem dine voksbehandlinger.


Efter voksbehandling

Umiddelbart efter enhver voksbehandling af kroppen bør man så vidt muligt undgå sol (herunder også solarium), sauna, motion, peeling og sex. Helst i op til 24 timer efter behandlingen, grundet hårsækkene er åbne og mere udsatte – uddybende vejledning vil blive givet i salonen.


Vi tilbyder ikke brasiliansk voksbehandling til mænd.


Copyright Benedicte Kjær

Benedicte Kjær Negletekniker

Tingvej 38 b, 8543 hornslet

Cvr 36365595