Bryn og vipper

Benedicte Kjær 

Neglesalon 

FARVE AF BRYN & VIPPER, ELLEEBANA LASH LIFT 

 

& EYELASH EXTENSIONS

 

FARVE AF VIPPER & BRYN

 

Indram ansigtet med smukke og velplejede bryn og vipper.

 

 

 

Smukke og velformede bryn skaber harmoni i ansigtet. Jeg retter altid bryn i tæt dialog med kunden, og vejleder gerne i klædelig bryn makeup. Jeg bruger den bedste og mest holdbare farve til bryn og vipper på markedet.

 

 

ELLEEBANA LASH LIFT

 

Jeg tilbyder også Elleebana Lash Lift behandling, også kaldet permanent vippebuk. Her får dine vipper et smukt, naturligt voluminøst look. Et rigtig godt alternativ til vippeekstensions.

 

 

Ved Lash Lift bukkes dine naturlige vipper med en blød silikoneform, som placeres på det øverste øjenlåg. Under proceduren vil de nederste vipper blive isoleret med en fugtgivende øjenmaske, alt imens du ligger afslappet på ryggen med lukkede øjne gennem hele behandlingen.

 

 

 

EYELASH EXTENSIONS 

 

I det nye år glæder jeg mig til at kunne tilbyde vippe ekstensions. Jeg har valgt at uddanne mig til vippetekniker ved det anerkendte 

 

Lash Bar Academy Copenhagen, som er Skandinaviens første og største uddannelsessted indenfor certificeret vippeteknik samt brow styling. 

 

 

 

Det vil være muligt at booke model tider til reduceret pris i en kort periode efterfølgende. Husk at afsætte ekstra god tid, hvis du booker denne behandling.

 

.

 

 

elise a

Copyright Benedicte Kjær

Benedicte Kjær Negletekniker

Tingvej 38 b, 8543 hornslet

Cvr 36365595