UPGRADE - GELE EL. AKRYL

UPGRADE -  AKRYL

Akryl Upgrade er for dig, der har gele negletekniker eksamen hos Magnetic, eller anden godkendt uddannelse og ønsker at blive akryltekniker også.PRIS: 5000,- inkl moms

Eksklusiv startpakkenHOLDSTART: send en mail ved interesse

Hvis du tidligere har taget en akryl udd. ved Magnetic og ønsker en gele upgrade, så skriv en mail.

Beskrivelse:

Det er vigtigt at forberede sig på at dette er et tillæg til dit basiskursus, du lærer derfor tingene helt fra bunden, og laver det vi kalder salon negle, herunder 3 former (oval, firkantet og en mellemting) og en forlængelse på maks. 50% af naturneglens længde.


Derfor forventer vi at du kan bruge tipper og/eller skabeloner, kender den anatomi, og fysik, der er nødvendig for en negletekniker. Vi forventerogså at du kan fileteknikker og fagudtryk.


Vi forventer, at du er klar over at selvom du har lavet negle før, så kan teknikkerne være anderledes, men instruktøren vil altid kunne fortælle dig hvorfor vi vælger at arbejde således.


Du lærer at støbe med akryl, herunder mix-ratio og hvad, der kan føre til service nedbrud.


Hvad består basis kurset af:


• Mix-ratio, så du får den perfekte akryl
• Forstærkning af naturneglen
• Forlængelse af naturneglen

• Glitterfade

• Babyboom
• Franske smil

Du lærer også at bruge cover/camouflage farver.


Modeller:


Da du er uddannet negletekniker, er model ikke nødvendig, som sådan. Modeller er en god ting, specielt fordi, det er svært at støbe på sig selv..


Har du IKKE model, skal du enten have tomme negle selv, eller træner hånd/fingre, men det er allerbedst med en model .


Bemærk at din model skal være indforstået med at få lavet lidt forskellige negle, I kan altid hjemme fjerne materiale og lægge nyt, så alle 10 er ens, men hun skal forvente at det ikke er ens på kurset.


Modellen medbringes på modul 2-3-4-5 på modul 1 arbejder du på egne negle.


Produktpakke:

Der er produktpakke med i prisen, men du skal påregne ekstra køb.


Det er ikke alle produkter, der findes i pakken, ligesom det er i det vi kalder “prøve-bøtter”. Dette er fordi vi vægter at lære jer så meget, som muligt med forskellige produkter, men samtidig ønsker at holde kursus-prisen nede. På kurset er de produkter I ikke har i kittet til låns, så i får lov at afprøve.


Når jeres kursus er overstået vil I få en rabatkupon, så i får 10% rabat på jeres første ordre i webshoppen. 


Medbring på kurset: Øvehånd (hvis du ikke bestiller den), hvis du ikke har model. En UV-lampe til at hærde topcoat og alt værktøj til prep, skabeloner, tipper, lim osv. En kuglepen til notater og en blok. Manual og papirer udleveres. Evt kamera/mobiltelefon (selvfølgelig på lydløs og benyttes KUN til billeder gennem undervisningen) til at tage billeder af illustrationerne på tavlen og steps på neglene. VIDEO ER STRENGT FORBUDT


Lektier: Du vil få lektier for, så forvent at du også skal arbejde mellem kursusdagene. Lektierne laver du helst på modeller, men nogle ting kan du øve på en nail-trainer også. Lektierne er obligatoriske og kan være en del af din eksamen i sidste ende.

Produktpakke akryl

Større mængder akryler og væske

forudsat man har alle magnetics basisprodukter 

Skriv for flere informationer 

Modul 1

Mix ratio og forstærkning af naturneglenModul 2

Forlængelse med Natural WhitesModul 3

GlitterfadeModul 4

Babyboom


Modul 5

Franske smil med reverse teknikDu lærer desuden også:

Kemi pr video og gennem modulerne.

Copyright Benedicte Kjær

Benedicte Kjær Negletekniker

Tingvej 38 b, 8543 hornslet

Cvr 36365595